Buitengewoon
OVER ONS

BUITENGEWOON LOST ALLE ERGERNISSEN AAN UW BUITENTERREIN OP

Aan het gebouw van uw onderneming besteedt u veel aandacht. Van inrichting tot schoonmaak. Het gebouw moet immers een goede indruk bieden aan leveranciers en klanten en goed functioneren voor uw eigen personeel. Maar wist u dat al uw relaties eerst uw buitenterrein zien voordat ze uw gebouw binnenstappen?

DAAROM BUITENGEWOON

Niets is zo ergerlijk als een lantaarnpaal die niet werkt, prullenbakken die vol zijn, een kapot hek en blijvende plassen water na een regenbui. En wie belt u dan? De stratenmaker, de elektricien en uw schoonmaakbedrijf?

Buitengewoon herkent deze ergernissen en biedt de oplossing voor alle denkbare problemen aan uw buitenterrein. Wij bundelden de kennis en ervaring van onze mensen op gebieden als infrastructuur, tuinaanleg, reiniging, beveiliging en meer om een complete dienst aan werkzaamheden aan te kunnen bieden.

TROTS OP ONZE TROTSE MENSEN

Buitengewoon werkt met eigen personeel. Afhankelijk van uw vraag, komt onze elektricien, hovenier of schoonmaker met veel enthousiasme en energie uw problemen oplossen. Onze mensen beschikken over een gedegen kennis en ervaring en ze hun voeren hun vak met trots uit. Daar zijn wij trots op.

team1
Co

team2
Joost

team3
Klaas Jan

team4
Leonieke

team5
Raymond

brian
Brian

team6
Ronald

piet
Piet

Kees1
Kees

DE VOORDELEN VAN UITBESTEDEN BIJ BUITENGEWOON

Wanneer uw terrein onderhouden en schoon blijft, fungeert het als een visitekaartje en zullen uw klanten en medewerkers het goede voorbeeld volgen. Hiermee voorkomt u onnodige reparaties en verlengt u de levensduur van alle faciliteiten op uw buitenterrein.

De voordelen van het uitbesteden van terreinbeheer en -onderhoud bij Buitengewoon zijn:

  • één aanspreekpunt voor alle denkbare werkzaamheden
  • vakkundig personeel
  • 24/7 bereikbaar
  • app en inlogomgeving bieden inzicht in planning en financiën

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

+

Gratis offerte aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!