Buitengewoon
DIENSTEN

ZOUT STROOIEN

Met de koude wintertemperaturen in Nederland is er veel gladheid op de weg en mogelijk ook op uw terrein. Het is voor zowel medewerkers als klanten prettig als zij uw terrein veilig kunnen betreden. Zout strooien biedt dan uitkomst!

Er is veel gladheid in Nederland met de koude wintertemperaturen en dit kan voor onveilige situaties zorgen. Om ervoor te zorgen dat er zich op uw bedrijventerrein geen onveilige situaties voordoen, is het verstandig hier op voorhand op in te spelen. Wij van Buitengewoon kunnen ervoor zorgen dat u een onveilige situatie voor blijft. Met onze eigen strooimachines en sneeuwschuivers wordt de gladheid door zout strooien bestreden.

Landelijke dekking

Doordat wij onze eigen machines tot beschikking hebben en samenwerken met lokale partners kunnen wij een landelijke dekking garanderen. Samen met onze lokale partners strooien wij zout op uw terrein om gladheid tegen te gaan. Daarnaast kunnen wij als extra voorziening een ton met strooizout bij u achterlaten. Bij het opkomen van de zon is er namelijk de kans op lichte bevriezing en u kunt hierdoor extra strooien voor de entree van uw bedrijf.

Momenten van strooien

Er wordt op verschillende momenten gestrooid namelijk preventief, curatief en repressief. Bij preventief is er sprake van het strooien van zout op het moment dat de weersvoorspellingen bekend zijn. Curatief is op het moment dat het begint te ijzelen of sneeuwen. En repressief is op het moment dat er al sprake is van gladheid.

Onze voorkeur gaat uit naar preventief strooien, omdat je er dan voor zorgt dat er geen onveilige situatie ontstaat. Wanneer u pas contact met ons opneemt als het al aan het sneeuwen is of er al sprake is van gladheid, is er dus ook al sprake van een onveilig buitenterrein. Om incidenten te voorkomen kunt u dus beter tijdig contact met ons opnemen.

DIENSTEN

De diensten die wij aanbieden zijn erg breed omdat ieder bedrijventerrein een eigen aanpak vraagt. Onderaan de pagina kunt u het formulier invullen waar u ook foto's en uw locatie aan kunt toevoegen. Hierdoor is voor ons inzichtelijk wat het probleem is of wat uw wensen zijn. Aan de hand hiervan kunnen wij u advies geven en zal er een offerte worden opgesteld.

ASFALTERING

Heeft u een nieuw bedrijventerrein in uw bezit dat geasfalteerd dient te worden? Of heeft u een bedrijventerrein waarbij er scheurtjes ontstaan in het bestaande asfalt? Zowel voor het aanleggen als het repareren kunt u bij ons terecht. Wij komen uw terrein inspecteren en nemen met u samen de mogelijkheden door.

CALAMITEITENDIENST

Mocht zich iets voordoen waar u niet op had gerekend, zoals een paaltje dat omver wordt gereden door een bezoeker op uw terrein, dan kunnen wij ervoor zorgen dat we binnen 1 uur op de locatie aanwezig zijn. Onze medewerker zal de schade bekijken en ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Voor maar liefst €9,95 per maand of €99,95 per jaar staan wij 24/7 voor u klaar.

Naar de pagina

APPLICATIE

Aan de hand van de planning die wij samen met u hebben gemaakt kunt u deze inzien op onze BuitenGewoon app. Zo bent u er altijd van op de hoogte welke werkzaamheden plaats zullen gaan vinden. Op deze manier weet u altijd wanneer onze medewerkers aanwezig zullen zijn op uw terrein. Daarnaast kunt u in deze planning zelf wensen en opmerkingen plaatsen.

Download de app

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Upload nu 3 foto’s en wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!

+

Gratis offerte aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.