Buitengewoon
DIENSTEN

TERREINONDERHOUD

Uw terrein is het visitekaartje van uw bedrijf en daarom is het onderhoud hiervan een belangrijk aspect. Voor al het onderhoud betreft uw buitenterrein kunt u bij ons terecht! Denk hierbij aan het schoonmaken van uw terrein tot reparaties of geheel nieuwe aanleg van uw buitenterrein. Door uw buitenterrein goed te onderhouden laat u met uw bedrijf altijd een nette, frisse indruk achter en verlengt u ook nog eens de levensduur van uw buitenterrein.

Voor zowel uw klanten als uw personeel is het prettig als zij arriveren op een net en fris bedrijventerrein. Het is de uitstraling van uw bedrijf en daarnaast komt hier ook een stukje veiligheid bij kijken. Als bedrijf zal u er hoogstwaarschijnlijk niet aan moeten denken dat uw klanten of personeel iets overkomt door achterstallig onderhoud. Een voorbeeld hiervan is een losliggende tegel waar een klant of personeelslid over zou kunnen struikelen.

Onderhoud op maat

Wij bieden onderhoud op maat, aan de hand van uw wensen stellen wij een uitvoeringsplan en een offerte voor u op. Daarnaast wordt er met u besproken hoe vaak u gebruik wilt maken van onze diensten. Zo is er de mogelijkheid dat u jaarlijks, seizoensgebonden of bij calamiteiten gebruik wilt maken van onze diensten.

De diensten die wij bieden zijn erg breed denk hierbij bijvoorbeeld aan het schoonmaken van uw entree tot het groenonderhoud, de riolering of asfaltering. Voor zowel het schoonmaken, de reparaties als de aanleg van bijvoorbeeld nieuwe riolering kunt u bij ons terecht. Alles wat u zich dus kunt bedenken met betrekking tot uw buitenterrein, daar kunnen wij u bij van dienst zijn.

Seizoensonderhoud

In de winter ziet uw terrein er hoogstwaarschijnlijk anders uit dan in de zomer, denk hierbij aan de bomen die bijvoorbeeld hun blad verliezen. Bij de verandering van deze seizoenen heeft uw terrein een onderhoudsbeurt nodig.

Bij deze onderhoudsbeurt kan het gaan om het snoeien van de bomen, of het reinigen van kolken en putten om te zorgen voor een goede afwatering. In de zomer groeit ook al het onkruid weer terug waardoor uw terrein er rommelig uit kan zien. Daarom bieden wij het seizoensonderhoud, waardoor uw terrein is voorbereid op de wisseling van het seizoen. Wij zullen uw buitenterrein eerst inspecteren en de mogelijke onderhoudswerkzaamheden met u bespreken.

DIENSTEN

De diensten die wij aanbieden zijn erg breed omdat ieder bedrijventerrein een eigen aanpak vraagt. Onderaan de pagina kunt u het formulier invullen waar u ook foto's en uw locatie aan kunt toevoegen. Hierdoor is voor ons inzichtelijk wat het probleem is of wat uw wensen zijn. Aan de hand hiervan kunnen wij u advies geven en zal er een offerte worden opgesteld.

ASFALTERING

Heeft u een nieuw bedrijventerrein in uw bezit dat geasfalteerd dient te worden? Of heeft u een bedrijventerrein waarbij er scheurtjes ontstaan in het bestaande asfalt? Zowel voor het aanleggen als het repareren kunt u bij ons terecht. Wij komen uw terrein inspecteren en nemen met u samen de mogelijkheden door.

RIOLERING

Ieder bedrijf maakt gebruik van de riolering en wil ook graag dat deze goed werkt. Niemand vindt het fijn als de riolering verstopt raakt en men daar overlast van ervaart. Het kan een enorme rotzooi veroorzaken en een nare geur afgeven. Het is daarom belangrijk om het riool jaarlijks te laten inspecteren en onderhouden.

Naar de pagina

APPLICATIE

Aan de hand van de planning die wij samen met u hebben gemaakt kunt u deze inzien op onze BuitenGewoon app. Zo bent u er altijd van op de hoogte welke werkzaamheden plaats zullen gaan vinden. Op deze manier weet u altijd wanneer onze medewerkers aanwezig zullen zijn op uw terrein. Daarnaast kunt u in deze planning zelf wensen en opmerkingen plaatsen.

Download de app

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Upload nu 3 foto’s en wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!

+

Gratis offerte aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.