Buitengewoon
DIENSTEN

ASFALTERING

Heeft u een nieuw bedrijventerrein in uw bezit dat geasfalteerd dient te worden? Of heeft u een bedrijventerrein waarbij er scheurtjes ontstaan in het bestaande asfalt? Zowel voor het leggen van nieuwe asfaltering als het repareren kunt u bij ons terecht. Wij komen uw terrein inspecteren en nemen met u samen de mogelijkheden door. Aan de hand van een vrijblijvend opgesteld plan kunt u beslissen of u dit plan met ons in werking wilt stellen.

Jaarlijkse inspectie

Asfalt is een product dat jaren meegaat, maar er kan altijd ergens slijtage of een scheurtje ontstaan. Scheurtjes in het asfalt ontstaan door bijvoorbeeld vrieskou of de wortel van een boom. Om ervoor te zorgen dat het asfalt goed wordt onderhouden is het verstandig om dit jaarlijks te inspecteren. Door een meerjarenplan voor asfaltering op te stellen kunnen wij het financiële aspect voor u inzichtelijk maken. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe u het te besteden budget wilt verdelen en welke werkzaamheden er in overleg plaats kunnen vinden.

Asfaltering op maat

Aan de hand van de wensen van de klant en het te besteden budget zal er in samenspraak een plan worden opgesteld. Per bedrijventerrein is er namelijk ook een verschil in het type asfalt dat nodig is. Wanneer er bijvoorbeeld dagelijks zware vrachtwagens over uw terrein heen rijden is er een dikkere laag asfalt nodig dan wanneer er alleen fietsers uw terrein betreden. Het vervoer dat uw terrein betreedt bepaalt dus mede wat voor type asfalt er nodig is en hoe dik de laag zal zijn die gestort dient te worden. Daarnaast wordt er gekeken wat er allemaal mogelijk is met uw te besteden budget. Wij van Buitengewoon denken met u mee wat de beste aanpak is voor het budget dat u te besteden heeft.

Perfecte timing

Omdat het repareren of aanleggen van asfalt soms aardig wat werk levert, worden deze werkzaamheden zo gepland dat u er geen overlast van ervaart. Dit betekent dat uw terrein altijd toegankelijk blijft voor uw medewerkers en uw klanten. De werkzaamheden kunnen bij ons namelijk buiten uw openingstijden worden gepland. Om deze perfecte timing te waarborgen werken wij 24/7. Het is daarom bij ons mogelijk om de werkzaamheden ook ‘s nachts, in het weekend en zelfs tijdens feestdagen plaats te laten vinden.

DIENSTEN

De diensten die wij aanbieden zijn erg breed omdat ieder bedrijventerrein een eigen aanpak vraagt. Onderaan de pagina kunt u het formulier invullen waar u ook foto's en uw locatie aan kunt toevoegen. Hierdoor is voor ons inzichtelijk wat het probleem is of wat uw wensen zijn. Aan de hand hiervan kunnen wij u advies geven en zal er een offerte worden opgesteld.

RIOLERING

Ieder bedrijf maakt gebruik van de riolering en wil ook graag dat deze goed werkt. Niemand vindt het fijn als de riolering verstopt raakt en men daar overlast van ervaart. Het kan een enorme rotzooi vooroorzaken en een nare geur afgeven. Het is daarom belangrijk om het riool jaarlijks te laten inspecteren en onderhouden. Ook voor het aanleggen van een nieuw riool kunt u bij ons terecht!

ZOUT STROOIEN

Met de koude wintertemperaturen in Nederland is er veel gladheid op de weg en mogelijk ook op uw terrein. Het is voor zowel medewerkers als klanten prettig als zij uw terrein veilig kunnen betreden. Om ervoor te zorgen dat er zich op uw bedrijventerrein geen onveilige situaties voordoen is het verstandig hier op voorhand op in te spelen.

Naar de pagina

APPLICATIE

Aan de hand van de planning die wij samen met u hebben gemaakt kunt u deze inzien op onze BuitenGewoon app. Zo bent u er altijd van op de hoogte welke werkzaamheden plaats zullen gaan vinden. Op deze manier weet u altijd wanneer onze medewerkers aanwezig zullen zijn op uw terrein. Daarnaast kunt u in deze planning zelf wensen en opmerkingen plaatsen.

Download de app

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Upload nu 3 foto’s en wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!

+

Gratis offerte aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.