Buitengewoon
DIENSTEN

BUITENGEWONE DIENSTEN
VOOR UW BUITENTERREIN

Onder onze buitengewone diensten vallen alle werkzaamheden die zorgen voor een goed functionerend en onderhouden buitenterrein.

GROTE DIVERSITEIT AAN ONDERHOUDSKLUSSEN

Onder onze buitengewone diensten vallen alle werkzaamheden die zorgen voor een goed functionerend en onderhouden buitenterrein. Denk daarbij niet alleen aan hekwerk, bestrating, beplanting en verlichting, maar ook het onderhoud van uw buitengevel en de faciliteiten voor uw personeel of klanten zoals bijvoorbeeld prullenbakken, fietsenstalling en bankjes.

We inspecteren, repareren, bestraten, wieden, bouwen, spitten, planten, vegen, reinigen riolen en verwijderen kauwgom. Voor een grote diversiteit aan onderhoudsklussen schakelt u Buitengewoon in, van het plaatsen van een beveiligd hekwerk tot het vervangen van uw buitenlamp.

TERREINBEHEER

Elke dag een goede indruk maken met uw terrein lukt alleen wanneer met regelmaat onderhoud gepleegd wordt en volgens een bepaald schema alle punten van uw terrein worden nagelopen.

Buitengewoon neemt u de volledige zorg voor uw buitenterrein uit handen. We stellen graag een gratis offerte en meerjarenplan voor u op. De planning en communicatie via de app houden u 24/7 op de hoogte van de voortgang.

TERREINONDERHOUD

Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat uw buitenterrein goed functioneert en netjes blijft. Bovendien verlengt gedegen onderhoud de levensduur van alle faciliteiten. Buitengewoon verzorgt alle denkbare klussen én uitbreidingen of verbouwingen om uw terrein tip-top in orde te maken en te houden.

Via onze app kunt u periodiek onderhoud inplannen en/of bekijken wanneer onze medewerkers bij u aan de slag gaan.

SEIZOENSONDERHOUD

Hangt het onderhoud van uw buitenterrein samen met de invloeden van de seizoenen? Buitengewoon heeft voor elke seizoen de perfecte oplossing. Naast reguliere werkzaamheden en het verhelpen van incidenten, vegen we in de herfst het blad op, houden we uw terrein in de winter sneeuw- en ijsvrij en zetten we in het voorjaar de bloemetjes buiten. In onze app geeft u elk seizoen uw wensen door en komen wij precies wanneer u ons nodig heeft. Bekijk ook ons abonnement voor seizoensonderhoud.

INCIDENTEN VOORKOMEN OF
VERHELPEN OP UW BUITENTERREIN

Heeft u incidenteel hulp nodig bij het onderhoud van uw buitenterrein? Schakel BuitenGewoon in via onze app. Upload een foto en omschrijf uw probleem. Wij plannen zo snel mogelijk iemand in om u te helpen.

Download de app

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Upload nu 3 foto’s en wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!

+

Gratis offerte aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.