Buitengewoon

Oprit asfalteren

Wist u dat het asfalteren van uw oprit vaak goedkoper is dan bestrating? En daarnaast heeft u geen onkruidgroei meer en is asfalt ook in de winter eenvoudig sneeuw- en ijsvrij te houden. Bij Buitengewoon hebben wij alle machines om zowel kleine als grote opritten vakkundig met een uitstekende kwaliteit te kunnen asfalteren!

Heeft u al een asfalt oprit maar is deze verouderd, gescheurd of verzakt? Bent u het onkruid tussen de bestrating zat? Of het gehobbel in de auto als u over de stenen rijdt?  Het asfalteren van uw oprit hoeft helemaal niet duur te zijn! Doordat wij ons materieel afstemmen op de grootte van uw oprit (of juist kleinte..) en het combineren van meerdere opritten kunnen wij zeer concurrerend uw oprit asfalteren!

Kijk hier wie wij zijn of neem direct contact met ons op voor een gratis advies en offerte.

 

Het asfalteren of herstellen van uw oprit hoeft helemaal niet duur te zijn! Al vanaf € 75,- kunnen wij kleinschalige reparaties uitvoeren. Kijk bij Asfalt repareren voor veel voorkomende problemen en hoe wij dit bij Buitengewoon oplossen. Afhankelijk van het schadebeeld en de oppervlakte kunt u direct richtprijzen vinden.

Bent u benieuwd wat anderen over ons zeggen? Klik hier om dit te ontdekken! Of kijk bij onze projecten om te zien hoe wij ook uw oprit Buitengewoon maken!

Wij leveren buitengewoon werk

Probleem: verzakte asfalt oprit .

Oplossing: Buitengewone oprit .

Probleem: gescheurde verharding .

Oplossing: nieuwe asfaltlaag.. .

..afgestrooid met steenslag .

Wat doen wij?

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!

+

Gratis offerte aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!