Buitengewoon
DIENSTEN

TERREINBEHEER

Terreinbeheer en onderhoud van uw buitenterrein vindt hoogstwaarschijnlijk één of tweemaal per jaar plaats. Door dit goed te onderhouden blijft het ook inzichtelijk welke werkzaamheden er plaats dienen te vinden om een nette en frisse uitstraling te behouden. In de loop der tijd zal er slijtage ontstaan en heeft u mogelijk de behoefte om dit aan te pakken. Het is verstandig om dit tijdig te doen zodat de schade en de kosten beperkt blijven.

Jaarlijkse inspectie

Wanneer u jaarlijks uw buitenterrein laat inspecteren kunnen er tijdig slijtages en dergelijke worden opgemerkt. Wij van BuitenGewoon stellen een meerjarenplan op en geven u persoonlijk advies. Aan de hand van dit meerjarenplan is voor u inzichtelijk wat de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zullen zijn voor de komende jaren. Dit is een vrijblijvend plan en dit houdt dus in dat u er zelf voor kunt kiezen of u dit plan wilt laten uitvoeren en of u dit door ons wilt laten doen.

Meerjarenplan

In dit meerjarenplan ziet u welke reparatie- en onderhoudswerkzaamheden plaats dienen te vinden. In samenspraak met u kunnen wij deze planning aanpassen. Zoals eerder aangegeven is het meerjarenplan vrijblijvend en kunt u dus zelf aangeven of u de werkzaamheden wilt laten uitvoeren. Wanneer er iets op de planning staat en deze datum nadert krijgt u via de applicatie tijdig een melding. Daarnaast nemen wij telefonisch contact met u op over hetgeen dat ingepland staat. Samen met u bespreken we dan of de planning door kan gaan of dat u deze werkzaamheden wilt uitstellen. Stelt u zich voor dat de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden bijvoorbeeld nog niet nodig blijken te zijn kunnen deze worden uitgesteld.

Wanneer u twijfelt of de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden nodig zijn kan er altijd iemand van ons een bezoek brengen aan uw terrein voor een inspectie. Om te voorkomen dat er achterstallige onderhoud ontstaat is het verstandig hier één van onze experts naar te laten kijken. Op het moment dat er namelijk achterstallig onderhoud ontstaat of de slijtage niet tijdig wordt aangepakt kan dit hoge kosten opleveren.

Door een meerjarenplan op te stellen bent u er altijd van op de hoogte wat u kan verwachten aan reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Hierdoor kan ook aan de hand van het te besteedbare budget afspraken worden gemaakt. Mocht het zo zijn dat het budget de werkzaamheden niet toelaat kunnen deze ook worden verplaatst of kan er een andere aanpak worden besproken.

KORTE LIJNEN

Wij hebben bij BuitenGewoon alle kennis en apparatuur tot onze beschikking om uw buitenterrein netjes te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen werken met korte lijnen. Wij zijn niet afhankelijk van een derde partij en daarom kunnen wij u 24/7 van onze diensten voorzien. Op ieder vlak van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden hebben wij onze eigen experts die de werkzaamheden voor u kunnen verrichten.

TERREINONDERHOUD

Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat uw buitenterrein goed functioneert en netjes blijft. Bovendien verlengt gedegen onderhoud de levensduur van alle faciliteiten. Buitengewoon verzorgt alle denkbare klussen én uitbreidingen of verbouwingen om uw terrein tip-top in orde te maken en te houden.

Via onze app kunt u periodiek onderhoud inplannen en/of bekijken wanneer onze medewerkers bij u aan de slag gaan.

CALAMITEITENDIENST

Mocht zich iets voordoen waar u niet op had gerekend, zoals een paaltje dat omver wordt gereden door een bezoeker op uw terrein, dan kunnen wij ervoor zorgen dat we binnen 1 uur op de locatie aanwezig zijn. Onze medewerker zal de schade bekijken en ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Voor maar liefst €9,95 per maand of €99,95 per jaar staan wij 24/7 voor u klaar.

Naar de pagina

APPLICATIE

Aan de hand van de planning die wij samen met u hebben gemaakt kunt u deze inzien op onze BuitenGewoon app. Zo bent u er altijd van op de hoogte welke werkzaamheden plaats zullen gaan vinden. Op deze manier weet u altijd wanneer onze medewerkers aanwezig zullen zijn op uw terrein. Daarnaast kunt u in deze planning zelf wensen en opmerkingen plaatsen.

Download de app

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Upload nu 3 foto’s en wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!

+

Gratis offerte aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.