Buitengewoon
DIENSTEN

RIOLERING

Ieder bedrijf maakt gebruik van de riolering en wil ook graag dat deze goed werkt. Niemand vindt het fijn als de riolering verstopt raakt en men daar overlast van ervaart. Het kan een enorme rotzooi vooroorzaken en een nare geur afgeven. Het is daarom belangrijk om het riool jaarlijks te laten inspecteren en onderhouden. Ook voor het aanleggen van een nieuw riool kunt u bij ons terecht!

Onderhoud

Rioleringsbuizen zijn er in verschillende formaten, omdat de riolering van meerdere gebouwen terecht komen in één grote rioleringsbuis. Door deze buis wordt alles geleid naar het rioolgemaal. De kleinere rioolbuizen kunnen verstopt raken door bijvoorbeeld bladeren of zand. Door jaarlijks het riool door te laten spuiten voorkom je dat er verstoppingen ontstaan.

Wanneer er namelijk een flinke verstopping ontstaat of het riool schade oploopt is de kans groot dat er een gat gegraven dient te worden om dit te kunnen oplossen. Hier kan uw bedrijf weer overlast van ervaren en daarom is het verstandig om deze jaarlijks te onderhouden. Hierdoor voorkom je een hoop extra werkzaamheden en bespaar je dus ook een hoop kosten. Het kan voorkomen dat uw riool onverhoopt verstopt raakt en dat er snel actie ondernomen dient te worden. Met onze calamiteitendienst staan wij 24/7 voor u paraat en zijn we binnen 1 uur op uw locatie. Ook op zon- en feestdagen!

Aanleggen

Niet alleen voor het onderhoud maar ook voor het aanleggen van het riool kunt u bij ons terecht. Op het moment dat u bijvoorbeeld een nieuw bedrijventerrein laat aanleggen kunnen wij u voorzien van de riolering. En niet alleen voor de riolering, maar wij kunnen u voorzien van alles met betrekking tot uw buitenterrein.

Inspectie

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een meerjarenplan op te stellen voor het onderhoud van uw buitenterrein. Doormiddel van een jaarlijkse inspectie of een seizoensgebonden inspectie (2 keer per jaar), wordt uw buitenterrein nagekeken en wordt er een plan opgesteld voor eventuele onderhoudswerkzaamheden. Samen met u bespreken we wat er eventueel nodig is om uw buitenterrein in goede staat te behouden of herstellen. Dit is volledig vrijblijvend en u kunt er dus zelf voor kiezen of u de werkzaamheden ook daadwerkelijk bij ons wil laten uitvoeren.

DIENSTEN

De diensten die wij aanbieden zijn erg breed omdat ieder bedrijventerrein een eigen aanpak vraagt. Onderaan de pagina kunt u het formulier invullen waar u ook foto's en uw locatie aan kunt toevoegen. Hierdoor is voor ons inzichtelijk wat het probleem is of wat uw wensen zijn. Aan de hand hiervan kunnen wij u advies geven en zal er een offerte worden opgesteld.

ZOUT STROOIEN

Met de koude wintertemperaturen in Nederland is er veel gladheid op de weg en mogelijk ook op uw terrein. Het is voor zowel medewerkers als klanten prettig als zij uw terrein veilig kunnen betreden. Om ervoor te zorgen dat er zich op uw bedrijventerrein geen onveilige situaties voordoen is het verstandig hier op voorhand op in te spelen.

ASFALTERING

Heeft u een nieuw bedrijventerrein in uw bezit dat geasfalteerd dient te worden? Of heeft u een bedrijventerrein waarbij er scheurtjes ontstaan in het bestaande asfalt? Zowel voor het aanleggen als het repareren kunt u bij ons terecht. Wij komen uw terrein inspecteren en nemen met u samen de mogelijkheden door.

Naar de pagina

APPLICATIE

Aan de hand van de planning die wij samen met u hebben gemaakt kunt u deze inzien op onze BuitenGewoon app. Zo bent u er altijd van op de hoogte welke werkzaamheden plaats zullen gaan vinden. Op deze manier weet u altijd wanneer onze medewerkers aanwezig zullen zijn op uw terrein.

Download de app

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Upload nu 3 foto’s en wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!

+

Gratis offerte aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.