Buitengewoon
DIENSTEN

CALAMITEITENDIENST

Stel je voor dat er een bezoeker een paaltje overrijdt op uw bedrijventerrein. Of dat er zich andere onverhoopte situaties voordoen waar u hulp bij nodig heeft. Hoe fijn is het als er dan meteen een calamiteitendienst voor u klaar staat om dit probleem te verhelpen?

Met onze calamiteitendienst staan wij van Buitengewoon 24/7 voor u klaar! Binnen 1 uur is er iemand van ons bij u op locatie om het probleem te verhelpen. Ook op zon- en feestdagen! Door betaling van een klein bedrag per maand verzekerd u zich ervan dat wij dag en nacht klaar staan in geval van storing, nood of calamiteiten. En dit voor maar liefst €9,95 per maand of €99,95 per jaar (i.p.v. € 119,40) zorgen wij ervoor dat u een zorgeloos jaar heeft. Met het jaarabonnement bespaart u ook nog eens 16% in de kosten.

Applicatie

Via onze Buitengewoon applicatie kunt u foto’s uploaden van het incident dat zich heeft voorgedaan. Hierdoor is voor ons al voor vertrek duidelijk wat er zich heeft afgespeeld. Door ook uw locatie toe te voegen is voor ons ook meteen duidelijk waar dit incident heeft plaatsgevonden. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een groot bedrijventerrein heeft, zo weten wij ook meteen waar op het terrein wij moeten zijn. Er is ook de mogelijkheid om een opmerking te plaatsen, het probleem en de eventuele aandachtspunten kunnen hierin worden beschreven. Het gebruik van de applicatie is voor zowel u als voor ons dus een handig en snel hulpmiddel waardoor wij sneller kunnen handelen.

Planning

Naast het indienen van de gewenste werkzaamheden kunt u via onze app zelf de planning inzien. Er bestaat de mogelijkheid om samen een meerjarenplan op te stellen, zodat u weet wat u de komende jaren kunt verwachten betreft onderhoud. U kunt aanpassingen doen in deze planning door hier opmerkingen of wensen bij te plaatsen.

Ook is het mogelijk om in samenspraak werkzaamheden te verplaatsen wanneer deze nog niet nodig blijken te zijn, of wanneer dit budget technisch toch niet goed uitkomt. Doordat de planning voor u zichtbaar is bent u altijd op de hoogte van de werkzaamheden die plaats gaan vinden. En is het voor u nooit een verrassing wanneer wij aanwezig zijn op uw terrein!

Financiën

Nog een belangrijk element is het financiële aspect betreft de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Doordat er op voorhand aan de hand van uw wensen een offerte wordt opgesteld, bepaalt u altijd wat de kosten zullen zijn. De kosten voor deze werkzaamheden kunt u ook in de planning op de app terugvinden. U kunt dus ook werkzaamheden verplaatsen wanneer deze budget technisch op een ander moment beter uitkomen.

BEVOEGDHEID

Wij kunnen ons indenken dat het voor u prettig is dat meerdere personeelsleden van uw bedrijf bevoegd zijn tot bepaalde acties betreft de service die wij bieden. Daarom bieden wij de mogelijkheid dat u toestemming kunt geven aan personeelsleden voor bepaalde handelingen in de app. Hierdoor kunt u zelf aangeven wanneer men inlogt op het account tot welke handelingen men bevoegd is.

ACCOUNT

Onze app biedt u de mogelijkheid om contact met ons op te nemen en om alles online in te zien. Niet alleen via de app kunt u gebruik maken van onze 24/7 calamiteitendienst, dit is namelijk ook mogelijk op uw desktop. Zo worden u dezelfde mogelijkheden geboden op uw computer. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u voor uw werkzaamheden gebruik maakt van een computer. Op deze manier heeft u ook tijdens uw werkzaamheden ons altijd bij de hand!

TERREINONDERHOUD

Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat uw buitenterrein goed functioneert en netjes blijft. Bovendien verlengt gedegen onderhoud de levensduur van alle faciliteiten. Buitengewoon verzorgt alle denkbare klussen én uitbreidingen of verbouwingen om uw terrein tip-top in orde te maken en te houden.

Naar de pagina

APPLICATIE

Aan de hand van de planning die wij samen met u hebben gemaakt kunt u deze inzien op onze Buitengewoon app. Zo bent u er altijd van op de hoogte welke werkzaamheden plaats zullen gaan vinden. Op deze manier weet u altijd wanneer onze medewerkers aanwezig zullen zijn op uw terrein. Daarnaast kunt u in deze planning zelf wensen en opmerkingen plaatsen.

Download de app

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Upload nu 3 foto’s en wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!

+

Gratis offerte aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.